0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Det är inte bara utsidan som ska groomas. När det handlar om att känna dig snygg och fräsch börjar det på insidan och här är munhygien en väldigt viktig del. Vita tänder och en fräsch andedräkt är en viktig del av helhetsintrycket och skänker dig genast en mer städad stil. Så varför inte ta din munhygien till en ny nivå och prova en exklusiv tandkräm? I vår outlet hittar du exklusiva varor till lägre priser. Börja med det basics och bygg din stil från topp till tå. En god munhygien är en av grundpelarna, se därför till att alltid ha produkterna du behöver hemma. Med nya tandborstar (en gammal spretig håller inte), bra tandkrämer och munvatten så har du en bra start.

Varför inte prova en tandkräm från det italienska märket Marvis som säljs i boutiquer över hela världen? Denna tandkräm finns i flera spännande smaker och även som klassisk mint. Konsistensen är kraftig och härlig och gör din tandborstning till en angenäm upplevelse. Denna tandkräm har kommit att bli en stor favorit hos medvetna män runt om i världen och du finner den på lyxiga hotell som Bowery i New York och Mama Shelter i Paris. Den är förpackad i en snygg retrotub, så den är inte bara en bra tandkräm utan även snygg att ha stående framme i badrummet. Du finner den och andra unika produkter till din munhygien till extra billiga priser här i vår outlet. Fynda och fyll din necessär.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.