0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Concealer är näst intill en magisk produkt som kan dölja allt från trötta ögon till den irriterande acnen. Det är ett måste i varje badrumsskåp och necessär. Här på Stayhard har vi valt ut våra favoriter bland concealer för män från ledande hudvårdsmärken som Recipe for Men. Concealer är en typ av täckstift som hjälper dig att täcka över mörka ringar eller andra fläckar på huden som du vill jämna ut. Concealern ger en jämn yta och blandar sig med din naturliga hudton. Föredrar du att använda det varje dag eller kanske bara vid speciella tillfällen när du vill ha en perfekt look? I vår outlet hittar du de bästa varorna till billigare priser, beställ hem din concealer idag. Med våra snabba leveranser har du snart din produkt i handen.

När du ska beställa en concealer är ett tips att välja en nyans som är ljusare än din vanliga ansiktsfärg, när du lägger på den kommer den då bättre matcha med din egen färg. Tänk också på att huden kommer få mer färg under våren och sommaren, du kan därför behöva minst två olika nyanser på din concealer. Passa på att klicka hem flera nyanser till reducerat pris. Beroende på vilken modell du väljer så appliceras en concealer antingen som stick, pensel eller kräm. Du kan använda ditt finger för att försiktigt jobba in concealern så du får ett naturligt resultat utan ränder. Ha alltid en concealer i badrumsskåpet och i innerfickan så att du lätt kan bättra på looken när det behövs. Klicka hem din concealer från vår outlet.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.