0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Se piggare ut med rätt ögonkräm. Huden runt dina ögon är väldigt tunn och extra känslig, välj därför alltid en ögonkräm som är speciellt framtagen för just denna tunna hud. En ögonkräm är ofta väldigt dryg och du kan med en liten klick på fingertopparna jobba in krämen under ögonen. Det hjälper att reducera påsar under ögonen och att bromsa hudens åldrande som går fortare hos en torr och fnasig hud. Det är oftast runt ögonen du upptäcker de första fina linjerna. Hos oss hittar du ledande ögonkräm för män från märken som Recipe for Men och Malin+Goetz – och här i vår outlet kan du köpa dem till extra billiga priser. Håll utkik efter just din favoritkräm, eller varför inte passa på att prova ett nytt märke och kanske köpa en exklusivare kräm?

Ögonkräm män är speciellt framtagen för den känsliga huden runt ditt öga för att reducera påsar och fina linjer. Ett tips om du ofta vaknar med lite puffiga ögon är dessutom att förvara din ögonkräm i kylskåp, då får den en skön kylande effekt. I vårt sortiment finns även en ögonmask som är en intensivare behandling för påsar under ögonen. Om du har mörka ringar under ögonen kan ögonkräm hjälpa mycket, annars kan en concealer vara det bästa att komplettera med. En del av våra ögonkrämer för män är av mer gel-liknande konsistens, det ger en skön och tunn yta på krämen vilket passar bra på den tunna huden. Köp din ögonkräm på Stayhard, kanske finns din nya favoritkräm till ett extra schysst pris här i vår outlet?

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.