0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Att ha en snygg kedja runt din nyckelknippa eller plånbok är en trend som kommer tillbaka allt mer för den moderna och praktiska mannen. Med en snygg kedja förhöjer du genast utseendet rejält på din annars lite trötta plånbok eller nyckelring. Vi på Stayhard har givetvis greppat den senaste trenden och kan därför erbjuda de snyggaste kedjorna från de bästa tillverkarna. Med en nyckelkedja och plånbokskedja får du på ett smidigt sätt bättre koll på dina värdesaker. Samtidigt förbättrar du genast din look. En snygg kedja bidrar nämligen till en stil som påminner om en cool street style. De passar också till de flesta andra stilar och det finns alla möjligheter för dig att matcha kedjorna med din personliga stil. Här kan du finna nyckel- och plånbokskedjor till extra bra priser.

På vår outletsida kan du köpa en nyckelring herr eller välja bland flera schyssta plånbokskedjor. Välj mellan bland annat nyckelring läder, nyckelhållare eller snygga fodral i läder. När det gäller plånbokskedjorna är den stora fördelen att de kan bäras runt halsen, fästas i byxorna eller bara ligga i fickan. Du behöver inte tänka så mycket på vad du har på dig i övrigt, dessa accessoarer går helt klart med de flesta outfits. Det är helt enkelt en given accessoar för den praktiska och stilmedvetna personen. Investera i en nyckel- och plånbokskedja så kommer du att ha koll på grejerna och inte behöva oroa dig för att tappa bort dem – praktiskt och snyggt.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.