0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Vi tycker att våra kunder ska ha möjlighet att fynda snygga och trendiga mobilskal utan att behöva tänka på priset. Det går inte att blunda för att telefonen för många är en trendig accessoar och om du är en av dem som håller med om detta vill vi kunna erbjuda ett brett sortiment till riktigt bra pris. I denna outletkategori hittar du våra snygga mobilskal som är anpassade för olika sorters iPhone och Android-telefoner. Är du på hugget kan du hitta det perfekta skalet för din mobil. Om du är rädd om din lur eller bara vill förhöja dess utseende spelar ingen roll, här kan du hitta skal som passar den sportige såväl som den modemedvetna.

Färgglada, kraftiga eller tunna skal, allt beror på vilket behov du har och i vilken miljö du rör dig. Här kan du hitta snygga mönster, stilrena färger, samt lite tuffare designer liksom diskreta och enkla skal. Alla till nedsatt pris vilket väcker ett visst ha-begär, eller hur? Den gemensamma nämnaren för våra skal är såklart att de skyddar din värdefulla telefon och ser till att den är både snygg och säker. Här i vår outletkategori med mobilskal kan du lätt hitta något som passar dig och kanske till och med investera i flera skal tack vare de bra priserna. Här kan det bland annat dyka upp iPhone 5 skal, iPhone 6 skal, iPhone 7 skal eller skal till din iPhone 10. Det är kul att variera och vet du med dig att telefonen lätt åker i backen emellanåt kan det vara bra att ha en reserv nära tillgänglig. Varför inte se till att även telefonen matchar resten av din outfit?.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.