0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Ett iPadfodral blir en allt mer given accessoar för den moderna mannen. Detta beror förstås delvis på att allt fler äger en iPad eller surfplatta, men också på att fodralen för dessa prylar blir allt snyggare och mer trendriktiga. Tillverkarna har verkligen börjat förstå att ett fodral blir mer än bara ett skydd – det är numera en modeaccessoar och kan vara lika snyggt som praktiskt. Det har vi på Stayhard också förstått och därför kan du också hitta de nyaste iPadfodralen från de hetaste tillverkarna hos oss. iPadfodralen fyller en praktisk funktion, eftersom de skyddar din ägodel och ger ett smidigt sätt att ta med den överallt. Med fodralet kan du enkelt ta med surfplattan till jobbet eller skolan, oavsett om du åker buss, bil eller går dit. Dessutom kan du göra det på ett snyggt och personligt sätt, tack vare att det finns så många olika modeller att välja bland. Här i vår outlet hittar du dem till extra bra priser.

Hos oss på Stayhard kan du hitta fodral till din iPad och surfplatta i alla möjliga färger, former och storlekar. Fodralen finns i såväl läder som filtmaterial. Här kan du bland annat hitta iPad Mini fodral, iPad 2 fodral, iPad 4 fodral och iPad Air 2 fodral. Självklart från de allra bästa tillverkarna. Genom att bära med dig ett iPadfodral får du en mer proper och stilig approach, något som säkerligen kommer uppmärksammas när du sitter och surfar på caféet. Samtidigt går den att kombinera med många olika stilar. Det finns alltså inte så mycket att tveka på, kolla in vår outletsida med iPad fodral redan idag och beställ hem ditt nya fodral iPad.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.