0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Det finns en gammal myt om att det enda smycket en man ska ha är en klocka. Vi anser att det slagits hål på den myten sedan länge. Ett snyggt smycke är som pricken över i:et och kan verkligen fullända en outfit. Det handlar bara om att du ska välja herrsmycken som passar din stil. Ett smycke gör det enkelt för dig att variera din stil. Du visar också att du är en man med ett öga för detaljer. Något som är extra trendigt just nu och som många stilikoner ser som en självklarhet i vardagen är armbandet. Vi älskar armband och det är något du kan se när du kollar på vårt utbud. Tillsammans med vårt utbud av halsband hittar du armband gjorda av allt från läder till canvas och pärlor – och i vår outlet finns allt till extra schyssta priser.

Vilket smycke till vad? Vissa tycker det är svårt att veta vilket smycke som passar till vad. Den här oron är ganska obefogad. När det gäller halsband och armband finns det nämligen inte lika klara stilregler som med exempelvis klockor och bälten. Istället är det upp till dig att skapa reglerna för hur det ska se ut när du bär smycken herr. Vill du vara på den säkra sidan kan du, när du väljer ett band i läder, utgå från samma regler som för klockor: att bandet ska matcha med bältet. Sedan passar brunt generellt väldigt bra till blått och i övrigt fungerar det alltid med svart band. Ta en titt i vårt utbud av smycken män till nedsatt pris och välj det smycke du vet kommer att fullända din outfit.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.