0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Det sägs att en mans bästa vän är hunden. Vi anser att den stilsäkre mannens bästa vän är slipsen. Det går aldrig att ha för många snygga slipsar och slipsen är det perfekta sättet för dig att sticka ut på ett smakfullt sätt. Vi har ett stort utbud av slipsar online att välja mellan. Vi har både breda och smala slipsar, helfärgade, randiga och mönstrade. Hos oss hittar du slipsar i alla möjliga typer av utföranden som vit slips, svart slips, stickad slips och röd slips. Du kan också välja mellan flera märken med slipsar från olika prisklasser – allt från exklusiva slipsar till billiga slipsar. I vår outlet hittar du något som inte bara passar din stil utan även din plånbok.

Många av oss har en eller två kostymer i garderoben som vi verkligen älskar. Med bara två alternativ kan det vara svårt för dig att variera din stil allt för mycket med bara kostymen. Då är det slipsen som gör det lätt att experimentera och låta din personlighet få komma fram. Välj en stark färg för att sticka ut eller en mörkare slips för att ge ett mer klassiskt och lugnt intryck. Du kan även uttrycka dig på det sättet du vill genom hur du knyter din slips. Windsor, Pratt Shelby och four-in-hand är bara några av många knutar som finns att välja mellan. Se också till att välja rätt skjorta till rätt knut, exempelvis rekommenderar vi Pratt Shelby till button-down-kragar och en klassisk windsor till kragar med stor vidd. Fynda din nästa slips nu i vår outlet.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.