0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Om du är på jakt efter ett par schyssta handskar eller vantar till ett ännu schysstare pris har du kommit helt rätt. Stayhards outlet har ett brett utbud av herrhandskar och vantar till nedsatta priser – vantar som bjuder på både stil och värme. Här hittar du ett flertal produkter i olika material och för olika användningsområden, till exempel snygga skinnhandskar och bilhandskar herr. Håll dig både varm och snygg när kylan kryper på med ett nytt favoritpar från ett av våra välkända varumärken. Här i vår outlet finns det gott om stilrena handskar i bra kvalitet – och till extremt bra priser dessutom. Fyll upp din vintergarderob, det går inte att äga för många par handskar och vantar.

När det gäller vantar och handskar herr finns det olika produkter som passar för olika tillfällen. Om du letar efter något som passar till allt bör du välja en mörk färg. I vår outlet hittar du flera olika alternativ från olika märken – alla till nedsatt pris. Vill du variera mellan olika handskar och vantar kan du beställa flera i olika material. På så vis kan du byta handskar eller vantar beroende på väder och tillfälle och matcha med dina kläder. Förutom att ett par handskar eller vantar skyddar dina händer och håller dig varm är de också otroligt snygga. De senaste åren har läderhandskar herr varit särskilt populära – av goda skäl. De håller länge och är eleganta i alla sammanhang. Hitta dina nya skinnhandskar herr hos Stayhard.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.