0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Oscar Jacobson

Låt oss skippa den svulstiga introduktionen och gå rakt på sak – du hittar Sveriges bästa partyplagg hos Oscar Jacobson. Att klä dig stilrent har aldrig varit enklare. Var redo för allt från Nobelfest till bröllop, där du för övrigt lätt hade kunnat ta brudgummens plats. Kostymer, kavajer, pressade byxor, flugor, slipsar och västar, bada i glansen av högkvalitativa plagg som gör under för din stil. Satsa på stilrent och skräddat med kläder från Oscar Jacobson. Matcha en dressad kavaj med en snyggt sittande skjorta och en enkel skinnväska med arbetade detaljer. Fixa en råsnygg stil med en kostym från Oscar Jacobson.

Oscar Jacobson - klassiskt hantverk sedan 1903
Med ett skrädderi som slog upp dörrarna år 1903 i Borås, startade Oscar Jacobson sin resa som varumärke. En tidlös design som bjöd på geniala detaljer och ett hantverk där skräddarna lade ner många timmar på att skapa perfektion. Detta tänk låg som grund och lever kvar i dagens kollektioner. Den medvetna mannen som vill utveckla sin personliga stil har hittat rätt. Med ett set från Oscar Jacobson kommer du vara redo att erövra modevärlden.

Det exklusiva och tidlösa märket med en dressad touch. Oscar Jacobson är det svenskproducerade märket som passar alltifrån jobbet till festen och ger dig en uppklädd look. Addera ett par kostymbyxor till skjortan och slipsen för en klassisk outfit eller skippa slipsen, knäpp upp några knappar i halsen och dra på dig ett par jeans för en mer soft och casual look.