0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

North Sails

Inspirerad av sjön eller ett liv på havet? Med North Sails blir du välklädd till både jobbet och fritiden. Faktum är att flera av dessa tröjor, jackor och byxor passar för både arbete och fritid. Alla plagg utgår från tanken på ett aktivt liv ute på sjön och kläderna bär den karakteristiska loggan. Du ska vara väl rustad för äventyr oavsett om det handlar om snålblåst en tidig måndagsmorgon i stan eller uppfriskande vindar ute till havs. Med North Sails tar du dig an utmaningar med stil.

Kvalitet från svenska North Sails
När du handlar ett plagg från det Lidingöbaserade företaget North Sails får du ett plagg i hög kvalitet. Kläder som ska användas utomhus i tuffa situationer behöver vara slitstarka för att se snygga ut länge. Seglarjackorna med foder i teflon är klassiskt snygga samtidigt som de är vatten- och oljeavvisande. Märkets polo- och pikétröjor passar lika bra på golfbanan, under kavajen eller i tennishallen som ute till havs.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

North Sails sportwear är ett stiligt varumärke med rötterna inom produktion av segel. I samma anda gör North Sails även snygga kläder i marin stil. De har allt från vassa pikéer till badshorts, så söker du nått stilrent med en klassisk touch är verkligen North Sails nått för dig.