0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Nivea

Ta hudvård på allvar! Satsa på produkter från Nivea. Hos Stayhard hittar du bland annat deodoranter, hudlotion, ansiktskrämer och solskydd. Att ta hand om din hy är inte bara viktigt, en välmående hud förhindrar också att du åldras i förtid. Dessutom får din hud en avundsvärd glow. Det låter väl som något du inte vill gå miste om? Nivea är ett av världens mest kända märken när det kommer till hudvård. Räkna med att de vet vad de gör.

Få fram din glow med Nivea
För över hundra år sedan gav några forskares och dermatologers hårda arbete utbetalning när de insåg att de tagit fram en vatten- och oljebaserad lotion. Den vita krämen fick namnet Nivea som kan översättas till snövit och var en omedelbar succé. Sedan starten är det en lysande forskning, outtröttlig kreativitet och ett skärpt affärssinne som har stått i grunden för Nivea. Kanske är det just därför de har lyckats hålla sig kvar i branschen i så många år. Eller är det kanske för att deras produkter helt enkelt är suveräna och passar de flesta hudtyper? Känn dig fräsch med produkter från Nivea. Alltifrån deodoranter och tvål till ansiktsrengöring och fukt. Nivea har det du kan behöva för kropp och ansikte, hitta de produkter som passar dig och din hud.

Med bra hudvård kommer man långt. Satsa på bra och prisvärda produkter från Nivea. Lägg vikten på en grundlig rutin som vårdar ditt ansikte och din hud. Börja med en rengöring och avsluta med en vårdande eller uppiggande fuktkräm. Matcha din deo med tvålen och var noga med att använda den morgon och kväll så håller du dig fräsch dygnet runt.