0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

NILS

NILS är ett relativt nytt klädmärke på den svenska modehimlen men ack så välkommet. De skapar snygga och välsittande skjortor för såväl vardag som fest. Allt handlar om styling. Rötterna i NILS kläder kommer från 30-talet och en mer skräddad look. Naturligtvis har märket uppdaterat och moderniserat utseendet för att passa in i dagens modebild. Här kan du finna enfärgade skjortor men också flera modeller i mönstrat tyg. Supersnyggt att kombinera med att par schyssta jeansbrallor.

Välklätt med NILS
NILS grundades år 2014 av Lennart Nordin som närde en dröm om bekväma skjortor som passar en modern man, som vill vara välklädd på såväl jobb som fest. Skjortorna är sydda i ett mjukt bomullstyg med hög kvalitet. Tvätta gärna skjortorna separat de första gångerna för att färgen inte ska fälla på andra kläder. För att de kvalitativa plaggen ska hålla ännu längre rekommenderas du att vädra plaggen istället för att tvätta allt för ofta. Håll efter dina kläder så håller de efter din stil.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Det svenska märket NILS har skjortor för alla smaker. Alla deras produkter har snygg passform, arbetade detaljer och bra kvalitet. Alla trendkänsliga killar borde äga minst en snygg, bra sittande skjorta. Börja med en skjorta från Nils.