0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Nic & Mel

Accessoarer direkt från Göteborg är vad Nic & Mel erbjuder. Mobilfodral, väskor och andra snygga accessoarer i hög kvalitet av speciellt utvalda material ger din look en personlig touch. Fodralen görs speciellt till iPhones och är sydda av fint läder. Flera av varumärkets fodral har dessutom plats för dina kontokort och gör därmed ditt liv lite bekvämare tack vare denna allt-i-ett-lösning. Produkterna finns i olika färger som svart, mörkbrun och ljusbrun och i olika storlekar för att passa både din stil och din mobil eller laptop.

Nic & Mel för ett uppkopplat liv
Vi blir allt mer flexibla och jobbar mer på distans vilket innebär att vi har jobbet med oss i större utsträckning idag än för bara några år sedan. För att förenkla ditt digitala liv skapar Nic & Mel produkter för dig i farten. Korthållare och telefonfodral i ett, väskor som du med enkelhet och elegans får plats med din laptop i samt schyssta mobilfodral som håller din telefon snygg och hel.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Enkelt, utmärkt kvalitet och en perfekt funktion är exakt det Nic & Mel strävar efter. Att de också har grymt snygga grejer gör ju inte direkt saken sämre. De har ju inte bara grymma väskor & mobilfodral utan även praktiska necessärer och klassiska klockor. Klarar du dig verkligen utan någonting från Nic & Mel?