0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Nic & Friends

Kläder i all ära men smycken är det som gör att en outfit kan gå från vardagssnygg till festfin på ett ögonblick. Alla Nic & Friendas armband och halsband är handgjorda vilket gör att de känns lite extra lyxiga. Skaparna vill designa maskulina smycken men som på samma gång är i en unisexmodell. Massproducerat är inget för Nic & Friends, istället är det personligheten som ska hamna i centrum. Silvriga smycken kan tillföra en elegans medan mer färgglada armband ger ett mer lekfullt intryck – du väljer själv vad som rimmar bäst med din stil.

Nic & Friends personlighet
Tidlösa armband och halsband i vaxade, tvinnade bomullstrådar och silverkedjor är vad du hittar hos detta märke. De vill få dig att visa din personlighet och att sticka ut från mängden. Tänk på att ta av dig dina smycken när du idrottar, duschar eller sover. Då håller de längre och det är också en rekommendation ur säkerhetssynpunkt. Utöver det kan du med fördel använda dina produkter från Nic & Friends hur ofta du vill för en schysstare stil.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Diggar du Nic & Mel ska du spana in Nic & Friends. Är du också den som diggar smycken men tycker att det finns alldeles för lite sköna grejer för killar? Då är detta perfekt för dig. Varför komplicera saker när du kan köra på nått råsnyggt från Nic & Friends.