0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Newline

Newline är märket för dig som gillar att vara utomhus oavsett väder. Bekväma funktionsplagg som håller dig torr och lagom varm under din löpning, skidåkning, fisketur eller någon annan aktivitet. Fokuset ligger både på design och komfort, du ska känna dig snygg samtidigt som kläderna fyller en funktion. Satsa till exempel på ett par schyssta löpartights i skönt material eller en t-shirt för träningen som håller dig torr och låter huden andas. Med Newlines produkter blir din träningsgarderob komplett.

Newline har rötterna i det militära
Det militära livet är tufft med många fysiskt krävande övningar. Då gäller det att ha kläder som både är sköna och funktionella. Newlines grundare tyckte inte att det fanns i Sverige i brytpunkten mellan 1970- och 80-talet, och därför startade han detta uppskattade märke år 1981. Förutom det militära finns en bakgrund inom löpningen och kläderna som torkar snabbt och är lätta är perfekta ute i löparspåret.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Med fokus på funktion och kvalitet har Newline träningskläderna för dig som älskar träning. De satsar stort på snygga mönster och färger med bra passform. De har alltifrån tränings t-shirts till löparleggings och löpartröjor. Fixa en bra grund med kalsonger och strumpor anpassade för löpning. Matcha tillsammans med en funktionell jacka och ett par löparhandskar och det är bara att dra ut i spåret.