0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

New Era

Hattar, mössor och kepsar kommer aldrig gå ur tiden. Att investera i en huvudbonad är därför riktigt smart. Är du ute efter marknadens coolaste alternativ ska du spana in kollektionen från New Era. Dessa mössor och kepsar andas streetstyle och urbana influenser, perfekt för dig som gärna uttrycker din stil via accessoarer. Hos Stayhard erbjuder vi flera av de mössor och kepsar som har en loggor från sportlag så som New York Yankees, LA Dodgers eller Boston Red Sox.

Välkommen in i en New Era


Sedan 1920-talet har företaget New Era ärvts i fyra generationer. Varje ny generation har utvecklat produktioner ytterligare, men en sak har alltid varit i fokus – kärleken för olika sportlag. Med en outtröttlig passion och skaparglädje har New Era förnyat sig för varje årtionde och skapat mössor och kepsar som idag är ikoniska. Med kvalitet i sina produkter har New Era visat konkurrenterna hur man lever kvar i en tuff bransch.

Skaffa dig en keps med stil från New Era. Kör på något diskret till skinnjackan eller stå ut med en snygg färg. New Era har allt du vill ha i en keps. Med allt från den klassiska New York Yankees kepsen till batmankepsar och mössor har New Era ett grymt utbud. Gör som proffsen i NHL, NFL och många fler – skaffa dig en schysst keps från New Era.