0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Nõberu Of Sweden

Grabbar, låt oss alla enas om att vi inte längre ska använda halvdana produkter när det kommer till rakning eller våra skägg. Det är ju faktiskt våra ansikten vi snackar om, bland det första andra människor först lägger märke till. Det är dumt att inta ta tillvara på alla de superbra produkter som finns på marknaden, likt de från Nõberu of Sweden till exempel! Du hittar flera av deras bästa produkter i sortimentet hos Stayhard.

Nõberu of Sweden – grooming-produkter till honom
Grooming är inget som ska tas lätt på. Inte heller manlig skönhet. För att kombinera de båda och ge män världen över en bättre självkänsla tog varumärket Nõberu of Sweden form. Visionen är att göra en skillnad på marknaden och utmana de konkurrenter som finns idag. Alla produkter har tagits fram med precision och följer noga uttänkta recept, inget lämnas åt slumpen. Endast det bästa är bra nog för ditt ansikte. Nõberu of Sweden vill inte följa trender, de vill skapa dem. Sortimentet innehåller hårvård, hudvård, produkter för rakning och skäggvård. Allt är tillverkat i Sverige och innehåller bara naturliga ingredienser. Produkterna säljs i maskulina dofter som kombinerar rena parfymoljor från t.ex. lime, apelsin, sandelträ, läder eller mint.

Nõberu of Sweden säljer skönhetsprodukter för män inom kategorierna hår, hud, skägg och rakning. Produkterna är designade för att kunna inta skrytplatsen i ditt badrum och samtidigt hålla så hög klass att de platsar på de allra finaste barbershoparna och salongerna runt om i Europa. Produkterna rengör, återfuktar, skyddar och stylar och kommer i praktiska förpackningar med pumpkork för enkel applicering.