0
Kundservice
Shoppingbag 0

Fri frakt & fri retur Snabba leveranser 1-3 dagar

Mouli

Mouli är ett märke för dig som vill klä dig casual, men samtidigt känna att du sticker ut. Även om deras val av tyg och färger känns lekfulla tar de inte lätt på tillverkningen av sina kollektioner. Hos oss på Stayhard hittar du kläder som känns både nutida och sofistikerade. Till exempel kan du sätta ihop jeans, chinos, t-shirts, sweatshirts eller skjortor till en komplett look. Avslappnat och snyggt. Mouli har klassiska plagg med en sportig känsla med en street twist. Matcha en schysst tisha med ett par slitna jeans från Mouli.

Mouli - från två bröder
Klädesmärket Mouli grundades år 2005 i Stockholm av de två bröderna Eitil och Vemund Due. Eftersom deras föräldrar var konstnärer uppmuntrades de till att experimentera och gå sin egen väg. I början tillverkade de bara t-shirts och hoodies till sig själva och sina vänner, men loggan blev snabbt känd i Stockholms nattliv och snart ville även deras vänners vänner bära kläderna. På den vägen är det och nu kan alla som älskar Mouli köpa deras kläder.

Visar sida 1 av 1
Gillar du kläder med en soft look och snygg passform är Mouli nått för dig. Funktionellt och ledigt men som ändå drar till sig uppmärksamhet. Mouli har allt från t-shirts, skjortor och tröjor till jeans, mössor och jackor. Kör all in på Mouli och avsluta med ett par praktiska vantar så är du spot on.