0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Morris

Morris är ett klädmärke som fokuserar på att göra allt inom herrekipering. Deras kläder är en blandning av en grundläggande brittisk stil samt en kontinental elegans. I stället för att leta efter nästa stora trend beskriver sig Morris vara nyfikna på flera stilar och skyndar hellre långsamt. Hos Stayhard hittar du ett stort urval av deras sortiment som bland annat omfattar blazrar, sweatshirts, byxor, jackor samt snygga handskar, stiliga halsdukar och klockor. Morris har klassiska plagg med fokus på perfekt kvalitet och passform. Kör på det stilrena och sätt på dig en piké från Morris.

Morris – historisk koppling och nya influenser


Morris har tagit sitt namn från den herrekiperingsaffär som låg på Hamngatan i Stockholm från år 1949 och fram till början på 1970-talet. Affären lockade till sig herrar från hela landet som var ute efter kläder och accessoarer. Jan Alsén, som grundade Morris tyckte om den historiska kopplingen, men också att själva namnet helt enkelt var bra. Den brittiska stilen finns kvar, men nu finns det också influenser från Milano, Rom och Paris. Från Sverige och Skandinavien har de tagit med sig design, kvalitet och rättframhet.

Med stil i fokus tar Morris din outfit till nya nivåer. Med klassiska plagg som aldrig går ur modet skapar du en garderob som presterar både på festen och på jobbet. Morris passar dig som tycker att kvalitet och exklusivitet är det viktigaste. Blir det kallt, dra på dig en finstickad långärmad tröja med en skjorta under. Rätta till kragen och du har en snygg extra detalj.