0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Mitchell & Ness

Mitchell & Ness är ett amerikanskt företag som har licens på att tillverka produkter åt bland annat NHL, NBA och NFL. I slutet av 1980-talet började de ta sig in på detaljhandelsmarknaden och är sedan dess ett väldigt populärt klädmärke som bärs av såväl idrottsmän och artister som andra som vill klä sig som idolerna. Hos oss på Stayhard hittar du i första hand samma snygga kepsar som kändisarna använder, men även hoodies, sweatshirts och t-shirts.

Mitchell & Ness blir ett stort märke
Mitchell & Ness grundades i Philadelphia år 1904 av Frank P. Mitchell och Charles M. Ness. Från början sålde de handgjorda tennisracketar och specialbeställda golfklubbor, men började under samma period sälja uniformer till lokala football- och baseballag. År 1933 började NFL-laget Philadelphia Eagles bära deras jerseys och snart hade alla lag i området Mitchell & Ness namn på sina kläder. När Mitchell & Ness började tillverka vintage jerseys började de bli kända bland allmänheten och när media sedan skrev positivt om företaget i slutet av 1980-talet ökade populariteten ytterligare. Idag är Mitchell & Ness ett varumärke som de flesta känner till. Skaffa dig en keps från Mitchell & Ness.

Diggar du snygga kepsar med snygga tryck är Mitchell & Ness precis vad du letar efter. Inte nog med att de har kepsar, skaffa en matchande sportbag eller mössa och du är good to go. Gör som några av världens mest kända sportprofiler och skaffa dig grejer från Mitchell & Ness.