0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Minimum

Om det är dags att uppdatera din vardagslook rekommenderas du att spana in Minimums sortiment. I utbudet ingår både mer basic t-shirts och tröjor samt snygga skjortor och byxor för mer festliga tillfällen. Stilen är avslappnad, trendig och lite fritidsinspirerad. Du kommer med stor sannolikhet att känna dig bekväm i kläder från Minimum som har det där snyggt nonchalanta utseendet med raka, enkla linjer. Produkterna gör att du hamnar i fokus och du skapar lätt din egen, personliga stil.

Minimum – med ett danskt öga för stil
Minimum startades i vårt grannland Danmark år 1997. I den lilla staden Århus växte märkets popularitet snabbt och kort efter lanseringen blev de internationella och kläderna började säljas utomlands. De startade med en damkollektion men redan år 1999 kom de första herrkläderna vilket blev ett lyckokast. Det märks att det är ett danskt märke. Danskarna kan som inga andra skapa rena linjer som får din stil att se enkel och noga utvald på samma gång.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Minimum ger dig en färdig look för dig som vill ha det simpelt. Rått, snyggt och enkelt. Minimum har kläder med arbetade detaljer som passar oavsett säsong. Matcha en mörk jeansskjorta med ett par chinos eller kör på denim on denim med ett par slim fit jeans som bas.