0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Marvis

Ta tandborstningen till nya höjder. Marvis är ett klassiskt märke som ger fräsch andedräkt samtidigt som den skyddar dina tänder. Denna tandkräm är tillverkad i Italien och med sin kraftiga och intensiva smak ger tandkrämen en långvarig frisk känsla. Den dagliga tandvården blir ett sant nöje med denna ikoniska tandkräm som finns i flera smaker hos Stayhard.

Ett oförglömligt leende med Marvis
Marvis tandkräm är förpackad i lyxiga retro-förpackningar vilket förhöjer upplevelsen ytterligare. Tandkrämen säljs till designmedvetna köpare runt om i världen som letar efter ett bra skydd för sina tänder samtidigt som de även söker efter nya innovativa smaker på tandkrämen. De smaker som finns passar dig som är nyfiken och öppen för nya smaker, testa bland annat Ginger Mint, Amarelli Licorice och Jasmin Mint - spännande intryck som kompletteras av mer klassiska smaker. Marvis gör även tandkräm som är speciellt framtagen för att göra dina tänder extra vita. Marvis tandkräm får dig att omvärdera begreppet tandkräm.

En klassisk tandkräm tillverkad i Italien. Ger fräsch andedräkt och skyddar dina tänder. Finns i goda och annorlunda smaker. Den gör en enkel daglig handling till ett rent nöje. Deras klassiska tandkräm är skapad efter en lång traditionell metod som garanterar en tjock, kompakt konsistens och är därför särskilt effektiv. Den har en underbar intensitet i smaken och skapar en långvarigt uppfriskande känsla samtidigt som den skyddar dina tänder. Marvis tandkräm tillverkas i Italien och säljs i chica boutiquer, parfymerier och designbutiker runt om i världen. Om du har haft möjlighet att bo på hotell som Bowery i New York eller Mama Shelter i Paris hittar du dem i ditt hotellbadrum