0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Maria Nila

Med hjälp av hårvårdsprodukter från svenska Maria Nila kan du styla håret till perfektion och göra de snyggaste frisyrerna. Maria Nila gör gel och vax som gör att du känner dig trygg och kan lita på att frisyren håller hela dagen. Produkterna är närproducerade vilket dessutom är skonsamt för miljön. Maria Nila har allt från schampo till vax med bra hållbarhet och stadga. Vaxet kan appliceras både i vått och torrt hår.

Maria Nila - certifierade produkter
Maria Nila är ett företag som är lite ovanligt när det gäller hårvårdsprodukter. Deras produkter är tillverkade till 100 % av veganska ingredienser och är certifierade produkter som utvecklas med kärlek både med tanke på ditt hår och vår natur, såväl som djur. Förpackningarna tillverkas med zeromission och Maria Nila levererar veganprodukter som gör det lätt för dig att ta klivet mot en mer hållbar och djurvänligare värld. Hos Stayhard hittar du Maria Nila-produkter som tillverkas för att vara vänliga mot ditt hår, djur och natur.

Gör de snyggaste frisyrerna med vax och gel från Maria Nila. Maria Nila vill att du ska känna dig trygg och lita på att frisyren håller hela dagen. Närproducerat med snygga förpackningar och UVskydd. Det kan inte bli så mycket bättre. Satsa på produkter till håret från Maria Nila och du kan lita på din styling.