0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Ljung by Marcus Larsson

Letar du efter kläder som andas en ren och stilig look? Ljung by Marcus Larsson är ett märke som grundades år 2006 och som designar kläder för män som gillar en dressad stil. Hos Stayhard hittar du Ljung by Marcus Larsson kollektion med skjortor, chinos, t-shirt och jackor med en klassisk touch. Stilrena mönster med en fräsch modern ton i bra kvalitet. Kläder som dessutom håller och passar för varje säsong. Märket levererar kläder med ett utmärkt öga för detaljer med fin passform.

Välj Ljung by Marcus Larsson för estetiskt snygga kläder


Med en blandning av fina och spännande baskläder har Ljung by Marcus Larsson hittat många entusiastiska kunder under den relativt korta tid som märket har funnits. Nytänkande blandat med kvalitet har lett till ett fint utbud av stiliga skjortor och blazers som du kan matcha med jeans i alla färger. Kläder som får dig att stå ut samtidigt som du smälter in med stilfulla och eleganta kläder. Ljung har en dressad blandning av baskläder och vassa festkläder. Stiliga skjortor och blazers tillsammans med slim fit t-shirts och tighta jeans i trendiga färger.

Gillar du snyggt och dressat så är Ljung by Marcus Larsson perfekt för dig. Skjortor med snygga mönster och bra kvalitet plus massa chinos, t-shirts och schyssta jackor. Ljung har ett grymt utbud! Vill du ha en clean, stilig look med en klassisk touch är Ljung helt rätt för dig.