0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Lexington

Kombinera en snygg skjorta med en pullover från Lexington. Eller välj en hoodie och ett par sköna sweatpants. Lexington har även fina jackor som passar utmärkt för fritidssysselsättningar. Med flera olika plagg som alla har fokus på komfort för den modemedvetna mannen, utmärker sig kläder från Lexington. Idag finns företaget, som öppnade sin första kollektion på Birger Jarlsgatan i Stockholm, i flera olika länder. De allra bästa materialen används i skapandet av deras kläder och med hjälp av företagets olika klädkollektioner som du finner hos Stayhard kan du kombinera olika färger och stilar på kläderna som passar just dig.

Bygg en stil med Lexington


Lexington är ett varumärke som hämtar sin inspiration från östkusten i USA. Med sin typiska New England-stil kombineras stil med avslappnad lyx i deras kläder för män. Namnet kommer från en stad som ligger utanför Boston och när företaget startades år 1997 i Sverige produceras endast textiler för hemmet. Tio år senare så började Lexington att tillverka kläder och blev snabbt ett uppskattat märke för moderna kvinnor och män. Med en blandning av avslappnad lyx och stil hittar du plagg av högsta kvalitet från Lexington. Välj en snygg skjorta och kombinera med en pullover, eller varför inte mysa till det med en hoodie och ett par sweatpants?

Lexington är det klassiska märket med inspiration från den amerikanska östkusten och det typiska New England stuket. Baserade i Sverige började Lexington skapa textiler för hemmet och man använde de allra bästa materialen. När man sedan började producera kläder så valde man självklart att behålla sina bra material.