0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Lee

Lee har tillverkat denim sedan år 1889. Du kan med andra ord vara säker på att de kan tillverka den perfekta jeansbrallan. Företaget var ett av de allra första som etablerade sig på jeansmarknaden. Med sina berömda fickor och unika passform sticker Lee ut bland andra tillverkare. Ett par sköna jeans är utgångspunkten i alla garderober och med så många snygga plagg som passar med jeans har Lee lyckats följa med i modets svängningar genom att ständigt utmana och komma på innovativa idéer. Med ett par slitna jeans, ett par klassiska blåa och ett par svarta Lee har du en utmärkt basgarderob.

Trendigt mode från Lee


Lee var först med att använda blixtlås i sina jeans och idag fortsätter företaget att satsa på innovationer. Hos Stayhard hittar du jeans, t-shirts, skjortor, jackor och mjuka sweatshirts som hjälper dig att skapa det allra bästa vardagsmodet. Ett par jeans från Lee passar lika bra till fest som till vardag. Lees breda och varierande sortiment gör det lätt att följa med modets svängningar och välja outfits som passar för en rad olika tillfällen.

Lee är det ikoniska märket som står i framkant med sina innovationer. Vad kan man annars förvänta sig av märket som var först med att sätta blixtlåset i ett par jeans. Satsa på att ha ett par snyggt slitna, ett par svarta jeans och ett par klassiska blåa jeans så har du en bra bas i garderoben. Med ett par Lee kan du inte ha fel. Det går inte att ha för mycket denim. Skaffa dig ett par riktiga jeans från Lee.