0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Le Tan

Det australiensiska företaget Le Tan kan sina solprodukter, med ett sommarklimat som sträcker sig året runt har de lång erfarenhet av hur kroppen kan skyddas på bästa sätt. I sortimentet av SPF-produkter finns lotions, sprayer och oljor, allt för att du ska hitta den produkt du finner enklast att använda och applicera. Med en historia och produktutveckling på över trettio år är det inte konstigt att företaget är ledande i branschen och distribuerar sina kvalitativa produkter världen över.

Le Tan kan helt enkelt sin grej
Det är allmänt känt att solens strålar skadar huden och får den att åldras i förtid. Att köpa solprodukter är därför att investera i sig själv och något som alltid rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter. Le Tan kombinerar hudvårdande ämnen och ett starkt UVA/UVB för att på bästa sätt skydda din känsliga hud. Men sortimentet vänder sig också till dem som helst undviker solen, Le Tan har nämligen ett flertal schyssta brun utan sol-produkter.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Fejka brännan med brun utan sol från Le Tan. För att få en djup bränna som håller är solkräm A och O. Avsluta med mycket fukt och after sun så har du garanterat brännan för resten av sommarn. Få den snyggaste brännan på vintern med brun utan sol från Le Tan. För att få ett snyggt och jämt resultat se till att skrubba och smörja direkt efter duschen. Le Tan ger dig en schysst och äkta färg.