0

  • Fri frakt och fria returer

  • 1-3 dagars leverans

  • 14 dagars ångerrätt

Fri frakt & fri retur Snabba leveranser 1-3 dagar

Le Specs

Solglasögon från Le Specs hjälper dig att skapa din egen stil. Det finns massor av modeller att välja bland när det kommer till solglasögon och det fina är att du kan kombinera och matcha ett par schyssta bågar med det mesta. Solglasögon är det ultimata plagget att gömma sig bakom samtidigt garanterar ett par bågar att du verkligen syns. Vill du ha ett par solglas i högsta kvalitet är det Le Specs du ska spana in. Svarta, mönstrade eller kakigröna – du har i princip oändliga valmöjligheter när det kommer till färg och modell.

Vilka Le Specs solglasögon passar dig?
Med så mycket att välja bland kan det vara svårt att veta vilka solglasögon som passar bäst. Om du är osäker, satsa på en klassisk modell istället för en modell som är lite mer experimentell. Tänk också på vilket glas som det är i glasögonen, färgat glas och spegelglas drar till sig mest uppmärksamhet. Men det viktigaste är att solglasögonen känns bekväma och skyddar dina ögon mot solen så klart. Hos Stayhard hittar du solglasögon från Le Specs som passar för en elegant klädstil eller en skön streetstyle.

För dig som vill sätta trender och inte följa dem – skaffa ett par solglasögon från Le Specs. Med klassiska designs och former har Le Specs glasögon med modern attityd. Markera din egen stil med ett par snygga glajjor från Le Specs.