0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Lacoste

Lacoste grundades 1933 av den franska och välkammade tennisspelaren René Lacoste. Han började med att enbart designa och producera tenniströjor, men fortsatte sedan att designa även andra klädesplagg samt skor, glasögon och parfym. Lacostes kläder kännetecknas av den stilrena designen och den idag klassiska alligator-logotypen som pryder plaggen. Med huvudkontor i Paris och tillverkning i franska Troyes har kläderna spritt sig över hela världen och satt sin prägel på många stilsäkra mäns garderober. Här kan du stilsäkra även din garderob!

Stilrena kollektioner från Lacoste


Lacoste erbjuder kläder som passar till både kontoret och fritiden. Den klassiska pikétröjan tillsammans med ett par jeans och vita sneakers kan aldrig bli fel. Vi erbjuder ett brett sortiment av klassiskt eleganta och sportiga kläder, som andas lyx och stil men som passar alla. Då Lacoste kommer med nya kollektioner varje säsong, kan vi erbjuda trendriktiga kläder med detaljer som endast plaggen från Lacoste har. Stilsäkra plagg som passar i var mans garderob.

Med den kända aligatorloggan är Lacoste ett känt märke över hela världen. Lacoste satsar på stiliga kläder för den aktive. Deras färgglada pikéer passar perfekt till både middagen, jobbet och golfrundan. Matcha med ett par vita sneakers och en Lacoste parfym och din look är komplett.