0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Knowledge Cotton Apparel

Det danska klädföretaget Knowledge Cotton Apparel har redan från börjat arbetat med hållbara material och miljövänliga tekniker. De är idag ett märke som står för miljö, hållbarhet och medvetenhet. För dem är mode inte enbart materialet du bär, utan även människorna och miljön. Här hittar du produkter som är så rena och naturliga som möjligt, men utan att det påverkar stil, komfort eller kvalitet. Knowledge Cotton Apparel är för dig som vill må bra på utsidan och insidan.

Miljövänliga Knowledge Cotton Apparel
Mode handlar inte bara om utseende, utan det handlar om att göra något bra och må bra av det. Det är värdegrunden i Knowledge Cotton Apparel. De vill tillverka kläder med giftfria, naturliga och ekologiska material. Hållbarhet är viktigt men det innebär inte att du måste kompromissa när det gäller kvalitet och stil. Detta är ett klädmärke som hela tiden strävar efter att förbättra och förnya. Det är inte svårt att välja kläder från Knowledge Cotton Apparel.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Satsa på kläder gjorda i organisk bomull som är bra för miljön. Knowledge Cotton Apparel har allt från skjortor och t-shirts till shorts. Med en snygg slim fit tröja och ett par välsittande chinos har du en bra grund. Bygg på din stil med accessoarer och ett par schyssta skor och du är good to go.