0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Klockor

Vissa trender varar för evigt och herrklockor räknas tveklöst som en av dessa – armbandsuret har varit ett kännetecken för välklädda män i över 100 år. Förr i tiden skulle armbandsuret döljas och än idag hävdar vissa att klockan gör sig bäst diskret. På Stayhard gör vi uppror mot gamla normer genom att enbart erbjuda snygga herrklockor som förtjänar att synas på handleden. I sortimentet finns varumärken som Thomas Sabo, Gant, Komono, Morris och många fler. Det är en synd att inte låta dessa tungviktare glänsa runt handleden. Vårt utbud är stort med armbandsur i rostfritt stål, äkta läder, meshband och marknadens mest efterfrågade material. Välj mellan klockor i såväl klassisk som modern eller sportig stil. Komplettera din outfit med Stayhards riktigt snygga klockor herr och framhäv din manliga integritet.

Eftersom klockor kommer i så många olika stilar och material kan det kännas som en hel vetenskap att hitta rätt. Klockan ska både passa din stil och fylla den funktion du efterfrågar. Ta det bara lugnt, Stayhard hjälper dig på vägen. Vi har armbandsur som passar de flesta män. Armbandsur herr som är avsedda att främst bäras som accessoar till vardag kommer sannolikt inte utsättas för större påfrestningar. Om du letar efter den typen av klocka är rådet att välja helt efter tycke och smak. Ett tips – mörka läderarmband gör sig extra väl till kavaj, skjorta och slips. Lever du en livsstil där klockan riskerar att stötas eller råka ut för andra påfrestningar kan en sportigare variant vara ett klokt val. Materialet i sportiga herrklockor är ofta gummi eller rostfritt stål, vilket gör dem särskilt tåliga. Och vem har förresten sagt att du ska nöja dig med bara en klocka?

Hitta din favoritklocka i klassiskt eller modernt snitt med läderarmband eller metallänk i guldfärg. Vi har klockor från märken som GANT, Morris, BOSS och Tommy Hilfiger och erbjuder snabba leveranser.