0

  • Fri frakt och fria returer

  • Snabba leveranser

  • Förlängd returrätt till 15 januari

LOGO - save up to 50%     SHOP NOW!

Vardag eller fest? Med en polotröja herr är du redo för båda. Polotröjan är en extremt snygg tröja som kännetecknas av en hög krage. Det är ett lika elegant som stilrent plagg och funkar därför lika bra på jobbet som på puben. Polotröjan hittar du i olika modeller, färger och materiel hos Stayhard. I sortimentet finns bland annat tunnstickade, tjockstickade och vanliga bomulls-polotröjor. Vem kan motstå en tjockt stickad polotröja en kall och frusen dag? Eller varför inte slänga på sig en snygg polotröja under kavajen till affärsmiddagen eller affärsmötet? Polotröjorna finns i mjuka kvaliteter och sköna passformer för alla herrar. Vissa polotröjor har en krage som kan vikas ner, andra har en lite mindre krage som bara täcker halva halsen, du väljer själv vad du föredrar.

Polotröjan är höstens och vinterns bästa plagg som får dig att se både stilig och smart ut. Det bästa av allt är att den värmer. Polotröjan funkar fantastiskt bra till ett par jeans och sneakers men minst lika bra till ett par kostymbyxor och finskor. Det är något vi på Stayhard gillar extra mycket med polotröjan, den är enkel att kombinera med det mesta i din garderob och tack vare den varma kragen är herrpolon suverän att använda kallare dagar när vinden viner. I och med det fantastiska utbud som finns när det kommer till polotröjor för herrar, är det lättare än någonsin att hitta polotröjan som passar just för dig.

En polotröja finns i olika modeller, tunna stickade, tunna i bomull, och tjocka stickade. De tunna polotröjorna passar att bära som den är eller under en kavaj för att få en dressad klädsel. En tjock polotröja är skönt att ha under en kall vinterdag och matchas snyggt med en skinnjacka eller denimjacka.