0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Långärmade T-shirts och farfarströjor

En farfarströja är en riktigt klassiker. Denna långärmade tröja är både snygg och allsidig. Som den medvetne mannen vet är en herrtröja i långärmad modell perfekt när du vill få till en avslappnad och bekväm stil men ändå se proper och presentabel ut. Det som gör farfarströjan extra stilig är dess detaljer. Många modeller har knappar som går ifrån halsen och ner mot halva bröstkorgen. En del farfarströjor kan dessutom vara ribbstickade men det finns också släta, enkla långärmade T-shirts. Tröjan har också ofta en tajtare passform som ger en smickrande silhuett. Färgerna kan variera men det vanligaste är att tröjan är enfärgad. Kombinera gärna tröjan med en snygg skinnjacka eller en snygg kavaj, du hittar flera varianter i vårt breda sortiment.

Vem kan säga nej till en skön, ribbstickad farfarströja i en modell med perfekt passform? Tröjan som i många år har varit en stor klassiker inom herrmodet matchas enkelt med ett par snygga jeans eller en snygg kavaj. Det svåra kan vara att hitta den perfekta farfarströjan, med det kan vi ha lösningen på. Tack vare vårt stora utbud kan du enkelt välja mellan olika modeller, färger och strukturer. Låt dig inspireras av våra olika tröjor som du kan använda vid olika tillfällen. Här finns något för alla. Föreställ dig en snöig eftermiddag, brasan är tänd och du sitter och läser i en bok i en skön farfarströja och ett par sköna byxor. Eller varför inte på jobblunchen med kollegorna, då du har tagit farfarströjan under en snygg kavaj – användningsområdena är många.

Vad är det egentligen för skillnad mellan en farfarströja och en långärmad T-shirt? Inte mycket, skulle man kunna säga. Båda två är tunna långärmade tröjor, men just farfarströjor brukar man känna igen på att de har knappar i kragen som går nedåt bröstet. Men det spelar förstås ingen roll vad det heter och vad du kallar det – båda är en variant av en långärmad T-shirt, oavsett hur de ser ut. De här tröjorna kan också ha andra detaljer, som till exempel något slags tryck eller en liten ficka på bröstet. Hos Stayhard hittar du farfarströjor och långärmade T-shirts i olika modeller, färger, mönster och stilar. Vilken blir din favorit? Hos oss får du alltid bra priser och snabba leveranser. Du får också fria returer, 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova dina nya kläder hemma i lugn och ro. Är du ny kund hos oss? Glöm inte att utnyttja vårt nykundserbjudande med en rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp.