0

15% EXTRA PÅ REA MED KOD: 15XTRA HANDLA HÄR

Hoodies och ziptröjor

Helt enkelt med magficka, ribbade muddar och luvan perfekt justerad med dragskon. Välj en hoodie med logoprint, broderat, patchar, oversize-snören eller kontrasterande foder. Varva din hoodie med ziptröjans tracksuit-silhuett.

Hoodies och ziptröjor är mysiga och bekväma plagg som finns i många olika modeller och utföranden. En hoodie kan vara allt från en loose fit tröja med tryck till en tightare och mer diskret variant. Vissa är lite längre, andra har korta ärmar och en del har spännande detaljer i form av mönster, knappar, dragkedjor eller något annat. Hitta din favorithoodie hos Stayhard.

Visar sida 1 av 2 Nästa
Hoodies och ziptröjor är både praktiska och snygga plagg. De passar lika bra att ha hemma i soffan som under jeans- eller skinnjackan på stan. Svala sommarkvällar kan du ha en hoodie eller ziptröja istället för en jacka, de passar i princip till alla slags byxor. Tröjorna finns i en mängd olika utseenden och varianter vilket gör det lätt att hitta personliga favoriter. En del går lite mer mot streetstyle med mönster eller tryck och en lite mer löst sittande passform, medan andra har ett mer välklätt uttryck med neutrala färger och inte så mycket detaljer. Hos Stayhard hittar du hoodies i många olika stilar och modeller. Vilken blir din favorit? Vi ger dig alltid 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova hemma i lugn ro. Dessutom får du fri frakt, fria returer och snabba leveranser.