0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Hoodies och ziptröjor

Letar du efter en snygg, bekväm och trendig tröja? Då är hoodien till herrar det bästa alternativet. Inte bara för att det är oerhört praktiskt plagg utan också väldigt snyggt. Matcha din hoodie till vad du vill, det är ett plagg som funkar minst lika bra hemma i soffan, på stan med kompisarna och under träningen. En hoodtröja kan se ut på flera olika sätt. Det finns bland annat hoodies herr med dragkedja, så kallad ziptröja herr. Den vanligaste sorten är nog en traditionell luvtöja herr. En hoodie eller en ziptröja kan du ha som ett alternativ till en jacka, eller varför inte under jackan för att få till en trendig och cool look. Huvtröjor för herrar värmer på ett skönt sätt, den här typen av tröja är ett mysigt klädesplagg som finns i många olika modeller, färger och materiel. Välj mellan kort eller lång, tajt eller lös.

Hoodie, eller munkjacka som den också heter, är en mycket populär herrtröja. Den sköna luvan baktill, med snören för att justera luvans storlek och fickorna som ofta finns framtill gör det till ett både bekvämt och praktiskt plagg – särskilt när du behöver extra värme. Hoodien har en längre tradition inom herrmodet än man kan tro – den har nämligen sitt ursprung i medeltiden, då munkarna bar kåpa på huvudet. Idag är det många populära modeikoner som har anammat hoodien och utformat olika varianter av den. Är du ute efter en egen hoodie hittar du flera olika modeller och varianter hos oss på Stayhard.

Hoodies och ziptröjor är både praktiska och snygga plagg. De passar lika bra att ha hemma i soffan som under jeans- eller skinnjackan på stan. Svala sommarkvällar kan du ha en hoodie eller ziptröja istället för en jacka, de passar i princip till alla slags byxor. Tröjorna finns i en mängd olika utseenden och varianter vilket gör det lätt att hitta personliga favoriter. En del går lite mer mot streetstyle med mönster eller tryck och en lite mer löst sittande passform, medan andra har ett mer välklätt uttryck med neutrala färger och inte så mycket detaljer. Hos Stayhard hittar du hoodies i många olika stilar och modeller. Vilken blir din favorit? Vi ger dig alltid 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova hemma i lugn ro. Dessutom får du fria returer och snabba leveranser.