0

Farfarströjor och långärmade T-shirts

En farfarströja eller långärmad T-shirt är perfekt att ha de där dagarna när du vill vara lite mer avslappnad men samtidigt vill behålla stilen med en clean look. Bär den som den är eller ha den under en snygg skinnjacka eller en schysst kavaj. Långärmade T-shirts och farfarströjor finns i många olika modeller och färger. Hitta dina favoriter hos Stayhard, alltid med bra priser och fri frakt.

Farfarströjor och långärmade T-shirts

Visar sida 1 av 1

Vad är det egentligen för skillnad mellan en farfarströja och en långärmad T-shirt? Inte mycket, skulle man kunna säga. Båda två är tunna långärmade tröjor, men just farfarströjor brukar man känna igen på att de har knappar i kragen som går nedåt bröstet. Men det spelar förstås ingen roll vad det heter och vad du kallar det – båda är en variant av en långärmad T-shirt, oavsett hur de ser ut. De här tröjorna kan också ha andra detaljer, som till exempel något slags tryck eller en liten ficka på bröstet.

Hos Stayhard hittar du farfarströjor och långärmade T-shirts i olika modeller, färger, mönster och stilar. Vilken blir din favorit? Hos oss får du alltid bra priser, fri frakt och snabba leveranser. Du får också fria returer, 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova dina nya kläder hemma i lugn och ro. Är du ny kund hos oss? Glöm inte att utnyttja vårt nykundserbjudande med en rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp.