0

Cardigans

En cardigan är ett mångsidigt plagg. Beroende på hur du bär den och vad du kombinerar den med kan den skapa helt olika uttryck. Sätt den över en skjorta för att skapa en mer dressad look, eller ha en T-shirt under om du vill vara lite mer bekväm och avslappnad. Cardigans finns också i en mängd olika modeller och utföranden. Vilken passar din stil?

Visar sida 1 av 1

När du vill ha något över T-shirten eller skjortan men inte vill sätta på dig en hoodie eller kavaj kan en cardigan vara det perfekta valet. Den är bekväm och mysig men kan samtidigt dressas upp till en stiligare look beroende på vilken modell du väljer och vad du kombinerar den med. Cardigans är helt enkelt både snygga och praktiska plagg och de finns i en stor variation av modeller och stilar. Vissa är längre, andra är kortare, några har tryck och en del har fickor eller andra detaljer.

Hos Stayhard hittar du flera snygga cardigans för herr i olika utföranden. Föredrar du knappar eller dragkedja? Vill du ha en tightare cardigan eller gillar du löst sittande modeller bättre? Hitta favoriterna som passar din stil och handla enkelt med fri frakt, fria returer och snabba leveranser. Som ny kund får du inte glömma att utnyttja vårt nykundserbjudande med en rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp. Hos oss får du dessutom alltid 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova kläderna hemma i lugn och ro.