0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Cardigans och koftor

En skön cardigan eller kofta är det perfekta plagget att dra på dig när temperaturen sjunker. Känner du att kavajen är lite för mycket, eller att det blir för tunt att gå i en T-shirt? Då är det perfekta valet en cardigan. En kofta eller cardigan herr är i många fall en mysig tröja, men den kan även vara ett nyckelplagg när du vill vara lite extra fin på till exempel en fest. Allt beror på vilken modell du väljer och till vilken look du vill ha den. Cardigans finns i olika modeller, bland annat stickade, släta, med knappar, med dragkedja, med krage och utan krage. Det är med andra ord lätt att hitta något som passar dig.

En kofta kan du med fördel ha över en skjorta på en lite finare tillställning eller till vardags över en favorit-T-shirt. Det är ett mångsidigt plagg som du kan kombinera på flera olika sätt för att matcha dagens evenemang. Tack vare att koftan är öppen och ofta knäpps med hjälp av knappar eller en dragkedja kan du lämna den uppknäppt för att visa upp kläderna du har under eller knäppa den ända upp i halsen för en mer proper look. En cardigan kommer oftast i en lång och rak modell och ibland med tillhörande fickor fram. Herrkoftan har blivit mer och mer populär och du ser den idag på allt från fotbollsproffs till hemmapappor. Följ med i modet och se till att du har minst en i din garderob. Du hittar ett brett utbud av herrkoftor och cardigans hos oss på Stayhard.

När du vill ha något över T-shirten eller skjortan men inte vill sätta på dig en hoodie eller kavaj kan en cardigan vara det perfekta valet. Den är bekväm och mysig men kan samtidigt dressas upp till en stiligare look beroende på vilken modell du väljer och vad du kombinerar den med. Cardigans är helt enkelt både snygga och praktiska plagg och de finns i en stor variation av modeller och stilar. Vissa är längre, andra är kortare, några har tryck och en del har fickor eller andra detaljer. Hos Stayhard hittar du flera snygga cardigans för herr i olika utföranden. Föredrar du knappar eller dragkedja? Vill du ha en tightare cardigan eller gillar du löst sittande modeller bättre? Hitta favoriterna som passar din stil och handla enkelt med fria returer och snabba leveranser. Som ny kund får du inte glömma att utnyttja vårt nykundserbjudande med en rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp. Hos oss får du dessutom alltid 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova kläderna hemma i lugn och ro.