0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Träningskläder

Svettas med stil. Det finns inget som säger att du måste ha gamla sunkiga kläder à la Rocky på gymmet. Fräscha och snygga träningskläder kan vara en inspiration att träna oftare. När du har hittat rätt kommer du inse att träningen blir roligare och att motivationen får en rejäl skjuts. Vi alla tränar av olika anledningar men många av oss har delvis estetiska skäl. Välj därför träningskläder herr som framhäver dina bästa sidor även under träningen. De sportkläder du väljer att bära när du tränar bör vara bekväma, ge dig utrymme för maximal rörlighet och passa den form av idrott eller träning du utför. Oavsett om du är ute efter ett par kompressionstights eller en svalare T-shirt hittar du mängder av träningskläder online på Stayhard från snygga och funktionella märken som D.O.X och Under Armour.

På Stayhard tycker vi att alla män ska kunna klä sig snyggt och bekvämt på gymmet, oavsett om du är elitidrottare eller precis ska påbörja din träningsresa. Av den anledningen har vi fyllt vårt sortiment med ett stort utbud av sportkläder herr. Här kan du hitta allt från tights, shorts, linnen, T-shirts och hoodies till andra nödvändiga tillbehör. Du hittar de senaste modellerna av träningskläder för gymmet och även för andra typer av träning likt löpning och crossfit. När det är dags att sätta musklerna på prov och känna mjölksyran flöda genom kroppen är dina kläder det minsta du vill tänka på, de ska kunna ge dig det utrymme du behöver och inte vara i vägen. Skaffa allt du behöver för att lyfta din träning till nästa nivå, här hittar du mängder av snygga och billiga träningskläder herr.

Träningskläderna som du hittar här på Stayhard har designats för att underlätta för att ge dig smidig rörlighet och avlastande passform samtidigt som tyget andas. Du hittar med andra ord allt för att du ska kunna träna på precis det sätt som du vill, oavsett är det är en rask promenad i elljusspåret eller ett intensivt CrossFit-pass. Förutom dessa oslagbara funktioner, som kommer att höja din träning, så har dessa fräscha märken också tänkt till på utseendet. Vi vet att det spelar stor roll för många hur man ser ut, även när man tränar, och det är av den anledningen som vi på Stayhard har sett till att ha moderna och stiliga träningskläder i vårt sortiment. Med andra ord så behöver du, modernt tränande man, inte leta på några andra ställen. Vi kombinerar funktion med stil vilket gör att du alltid kommer känna dig säker på att träna rätt och effektivt samtidigt som det ser väldigt bra ut!