0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

T-shirts med logo eller tryck

Det finns många sätt för dig att uttrycka din stil med hjälp av en T-shirt. Detta enkla men mångsidiga plagg kan kläs upp på många olika sätt och matchas med det mesta. En T-shirt kan med andra ord vara världens mest allsidiga plagg. T-shirts med loggor är ett roligt och kaxigt sätt för dig att bära dina favoritmärken med lite extra tydlighet. Är du ett stort fan av Converse eller Levi’s, varför inte stödja dessa modejättar med deras logga över bröstet? T-shorts med logo är inte bara snyggt, det kan även bli en rolig detalj som sätter guldkant på hela din outfit den dagen. Det skadar ju inte heller att de flesta märken har riktigt snygga logos.

På Stayhard hyllar vi alla olika stilar. Du ska klä dig i det du trivs och känner dig bekväm i, det kan handla om kostymbyxor och skjortor varje dag eller ett par sköna jeans och T-shirts dagarna i ända. En T-shirtgarderob kan du enkelt lyfta genom att bygga upp ett lager T-shirts med både enfärgade och mönstrade varianter. Vill du ta ytterligare ett steg utanför boxen ska du satsa på T-shirts med tryck, och dessa tryck kan till exempel vara loggan på ditt favoritmärke eller favoritband. Bär med stolthet upp loggan och matcha med valfri klädsel för att skapa en outfit som verkligen representerar dig och din stil. I Stayhards sortiment hittar du flera coola T-shirts med logos.

En T-shirt kan i mångt och mycket jämföras med en målarduk. Få andra plagg finns med lika stor variation. Tryck är ett populärt sätt att smycka T-shirts och det kan vara såväl text som bilder eller mönster. Bland T-shirts med tryck finns något för alla stilar och smaker och det är vad som gör T-shirts så roliga och mångsidiga. Beroende på vilken typ av tryck du väljer och hur du kombinerar den kan en T-shirt vara allt från proper till rockig. Att det dessutom är ett bekvämt plagg gör inte saken sämre. Beställ T-shirt med tryck hos Stayhard – vi har alltid bra priser och fri frakt. Vi har dessutom fria returer, 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova kläderna hemma i lugn och ro. Ny kund? Glöm inte att ta del av vårt nykundserbjudande – 15 % rabatt på ditt första köp!