0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Randiga T-shirts

Du är inte ensam om att tänka på skepparkostymer och tillhörande accessoarer när randiga tröjor kommer på tal. Men randiga T-shirts är mer än bara de marinblå eller svarta och vita ränder som ofta förknippas med mönstret. Det finns flera olika varianter när det kommer till detta klassiska mönster. Randigt är ett mönster som aldrig någonsin kommer gå ur tiden, det kan glömmas bort en aning då och då men gör alltid en storslagen comeback och påminner oss alla om hur snyggt det faktiskt är. En randig tröja är en stil i sig, det är ett statement och en både uppklädd och ledig look i ett. Vi erbjuder ett sortiment där du hittar flera olika varianter på den klassiska randiga T-shirten. Välj mellan helrandigt, asymmetriskt eller lite större och bredare ränder som inte täcker hela tröjan.

Kombinera din randiga T-shirt med vad du vill: ett par lösa eller tighta jeans, ett par chinos, shorts eller ett par lite mer eleganta kostymbyxor. Det fina med en randig T-shirt är att det går att matcha med det mesta. En randig tröja kan du dessutom klä upp rejält med en kavaj och ett par snygga byxor för att få till den där avundsvärda stilrena men samtidigt avslappnade looken. Vill du få till en klassisk look bör den randiga T-shirten ha en given plats i din garderob. På Stayhard hittar du både den traditionella versionen och de tröjor som har tagit ränderna till en ny nivå. Du väljer själv hur du vill ta fram ränderna i dig!

Randigt kan betyda många olika saker. Det kan vara smala ränder, breda ränder eller ränder i olika färger. Det finns en stor variation vad gäller randiga T-shirts, där en randig T-shirt inte behöver vara det minsta lik en annan. Du kan med andra ord ha många randiga T-shirts i din garderob utan att för den saken bli enformig. Randigt är ett stilrent och stilsäkert mönster som är lätt att matcha till olika outfits. Hos Stayhard hittar du randiga T-shirts i olika färger, modeller och utföranden. Vi erbjuder dig bra priser och snabba leveranser. Du får dessutom fria returer, 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du i lugn och ro kan prova dina kläder hemma och skicka tillbaka det som inte passar i stil eller storlek. Bejaka din randiga sida med snygga T-shirts från Stayhard!