0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Mönstrade T-shirts

Enfärgat i all ära – det är ett val som är otroligt användbart och passar till det mesta. När det är dags för lite festligare tillfällen är det dock mönstrade T-shirts som tar priset. Självklart passar dessa modeller lika bra en vardag som på fest, då även mönstrade T-shirts går att kombinera i oändlighet. På Stayhard har vi inte sparat på krutet utan här hittar du ett rejält utbud av mönstrade T-shirts att välja mellan. Blommigt, prickigt eller kamouflage-mönstrat, oavsett vad du föredrar har vi något som kommer sitta perfekt på dig. Om du brukar du klä dig i enfärgade tröjor, varför inte testa något nytt idag?

Tack vare den klassiska formen på plagget som aldrig kommer gå ur tiden är steget att utmana dig själv med en mönstrad T-shirt inte svårt att ta, även om du brukar vara lite försiktigare i din stil. Mönster det perfekta sättet att tänja på de egna gränserna och bryta ditt väl ingångna stilmönster på. Så fort du tar det första steget utanför boxen kommer en helt ny värld öppnas upp Skapa en ny personlig stil eller bygg en garderob med flera valmöjligheter, så länge du är bekväm i det du bär finns inga andra regler du bör följa. Mode handlar om att våga ta risker så var modig nog att testa ett mönster som först kanske verkar helt otänkbart. Vem vet, det kanske blir din nya favorit T-shirt?

Prickigt, blommigt eller brokigt – en T-shirt kan bära upp vilket mönster som helst. Tack vare sin stilrena form och avslappnade utseende är det inga problem att välja ett iögonfallande mönster. Var inte rädd för att utmana dina egna gränser! En mönstrad T-shirt ger helt enkelt din outfit det där lilla extra. Kombinera med ett par enfärgade byxor ett shorts för en stilsäker look. Hos Stayhard hittar du mönstrade T-shirts i olika modeller. Vi har alltid bra priser och snabba leveranser. Vi har dessutom fria returer, 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova kläderna i lugn och ro hemma. Är du ny kund? Se då till att utnyttja vårt nykundserbjudande där du får 15 % rabatt på hela ditt första köp!