0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Enfärgade T-shirts

Fyll garderoben med enfärgade T-shirts och du kommer aldrig behöva undra vad du ska ta på dig igen. En enfärgad T-shirt kan du matcha med alla typer av byxor för en stilren look som funkar i alla lägen. Variation kan du få genom att välja olika skärningar på dina enfärgade T-shirts, till exempel en vidare rundning i halsen, tillhörande krage, uppvikta ärmar eller en lös eller tajt passform. För en garderob med möjligheter rekommenderas att du bunkrar upp med enfärgad T-shirts i många olika modeller och nyanser. I sortimentet hos oss på Stayhard kan du hitta flera enfärgade T-shirts utan tryck som kommer vara dina go to-plagg när du behöver få till en snabb outfit som passar till alla tillfällen.

Hur låter detta; ett par slitna jeans, dina favoritkängor och så en svart T-shirt med en lite bredare skärning i halsen? Eller ett par mörka jeans med perfekt passform, en vit lite lösare T-shirt och en svart kavaj? I båda fallen spelar T-shirten egentligen endast en biroll men det är kombinationen som gör outfiten. Med en enfärgad T-shirt är det svårt att göra fel då den i många fall är nyckelplagget som binder ihop en hel outfit. Lika självklart som detta plagg är på en het sommardag är det som grund under en hoodie eller sweatshirt, eller som en del i en lager på lager-look när temperaturen har krupit neråt. Vill du vara rätt klädd vid alla tillfällen ska du ta en titt i sortimentet vi erbjuder och plocka hem en basgarderob av enfärgade T-shirts.

T-shirten är ett plagg med många år på nacken men som aldrig går ur tiden. Trender må komma och gå, men T-shirten består. Populariteten har den fått tack vare att den är så mångsidig – oavsett vilken stil du har finns det en T-shirt som passar dig. Dessutom är det ett väldigt bekvämt plagg att bära som har den rätta komforten och samtidigt den rätta stilen. Den enfärgade T-shirten är ett måste i basgarderoben. Med färger som vit, svart, beige och grå har du alltid ett säkert kort, men var inte heller rädd för att våga testa nya färger. En färgstark T-shirt eller en färg som du annars inte använder kan lyfta en outfit till nya höjder. Hos Stayhard hittar du enfärgade T-shirts till bra priser, fria returer och 30 dagars bytesrätt.