0

15% EXTRA PÅ REA MED KOD: 15XTRA HANDLA HÄR

T-shirts

Modets mest ödmjuka plagg, ett enkelt T, är en oumbärlig del av din look. Stick ut med print eller låt en enfärgad t-shirt ge attityd åt både kavajer och bomberjackor.

T-shirten är ett måste i var mans garderob. Den är ett plagg som går att matcha till såväl en festlig outfit som till mysbyxorna och finns i en mängd olika utseenden och modeller. En bra basgarderob har ett antal enfärgade T-shirts i olika färger samt några mönstrade för de där tillfällena när du vill ha något extra. Hos Stayhard finner du ett stort utbud av snygga T-shirts för herr, alltid till bra priser och med fri frakt.

Visar sida 1 av 7 Nästa
T-shirten är ett mångsidigt och tacksamt plagg. Om du som kille tycker att det är svårt att få in färg och mönster i dina klädval är det T-shirten du ska satsa på. Matchat med byxor eller shorts i en mer dämpad färg kan du passa på att välja något riktigt iögonfallande på överkroppen. Var inte rädd för att prova nya färger, både mönstrat och enfärgat! Tänk på att inte ha för få T-shirts i din garderob. Med många att välja mellan har du alltid har rena och fräscha plagg att byta till och du slipper slita ut kläderna så snabbt. En helt urtvättad T-shirt är inte snygg – rensa ut och fyll på med nya vid behov! Hos Stayhard hittar du T-shirts för män för alla tillfällen, med fri frakt, fria returer och snabba leveranser. Som ny kund kan du dessutom utnyttja vårt nykundserbjudande och få 15 % rabatt på ditt första köp!