0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Går du ofta med hål på strumporna? Är det svårt att hitta två strumpor som matchar i underklädeslådan? Här hittar du den perfekta strumpan för just dig. Behöver du en sportstrumpa, golfstrumpa, ankelstrumpa eller en finstrumpa, då har du hittat rätt. Vi har herrstrumpan i den rätta modellen för dig. Olika tillfällen gör att du behöver olika sorters strumpor och den modemedvetna mannen vet att du kan variera din look på många kreativa sätt med bara ett par snygga strumpor. Varför inte sticka ut i mängden med ett par mönstrade strumpor eller helt enkelt den färgstarkaste strumpan du kan hitta? Välj och vraka bland mängder av strumpor i olika färger, mönster, modeller och storlekar i vårt fantastiska sortiment. Hos oss handlar du strumpor online enkelt, smidigt och tryggt.

Strumpor är kanske det nödvändigaste plagget i garderoben – och samtidigt det som slits snabbast och har en tendens att försvinna i tvätten. En skön, varm och funktionell strumpa som dessutom är väldigt snygg på foten och matchar din klädstil. Därför vågar vi påstå att du alltid är i behov att ett par bekväma strumpor. Hur irriterande är det inte när allt du hittar i underklädeslådan är strumpor som antingen är omaka, har hål i tån eller ett stort hål på hälen? Nu är det slut på det. Du beställer bekväma, snygga och slittåliga strumpor online här hos Stayhard.

Strumpor, sockar och sockor – kärt barn har många namn, och lika många åsikter finns det också om hur en strumpa ska vara. Vissa gillar strumpor med tryck, några vill bara ha enfärgat och en del kan inte tänka sig att använda något annat än strumpor med lös resår för att få den skönaste komforten. Det viktiga är att du hittar en typ av strumpa som just du trivs med, och som tur är så finns det en uppsjö av strumpor på nätet. Hos Stayhard hittar du ett stort utbud av strumpor för herr i en mängd olika utföranden, och vi är säkra på att du kommer att hitta något du gillar här. Frank Dandy, Happy Socks, Tom Glory och Hugo Boss är några av märkena vi har, och när det gäller modell, färg, mönster och stil kan du hitta det mesta – från enfärgat och cleant till de som sticker ut lite mer. Köp dina strumpor online hos oss, du får alltid bra pris och snabba leveranser. Är du ny kund? Passa då på att utnyttja vårt nykundserbjudande med en rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp.