0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

En snygg och stilren pyjamas är ett måste i garderoben, något att dra på dig en helgmorgon eller byta om till efter jobbet när du kan slappna av. Och finns det något som slår en stor härlig morgonrock att vira in dig i på morgonen eller när du är nyduschad? Även om pyjamas herr och morgonrock är plagg som du sällan kommer visa dig i utanför huset betyder inte detta att de inte kan vara snygga. Även kläder att slappna av och ta det lugnt i kommer med klassiska skärningar och snygga mönster. Vad sägs om ett par pyjamasbyxor i ett klassiskt rutigt mönster eller ett enfärgat par som du enkelt kan matcha med valfri överdel? Dessutom är de flesta pyjamasbyxor herr som du hittar på Stayhard, utrusade med detaljer likt fickor och vissa modeller har även en knappgylf.

När du är på jakt efter en perfekt herrpyjamas eller en mjuk morgonrock att svepa om dig har du kommit rätt. På Stayhard hittar du flera modeller av pyjamasbyxor, både med långa och korta ben. Även lyxiga morgonrockar finns i sortimentet. Få till hotellkänslan i hemmet med en stor härlig morgonrock i frotté som du kan vira in dig i. Som komplement finns både fickor och luva och för att få till den perfekta passformen har du ett skärp i midjan som du kan slå knut på. Låt oss på Stayhard förgylla dina kvällar och mornar med de bästa plaggen.

Pyjamas är någonting som alla borde ha i sin garderob. Det finns inte många plagg som är bekvämare. Hos Stayhard hittar du bra pyjamasar och pyjamasbyxor till bra priser, och alltid med fria returer. Välj mellan mönstrad eller omönstrad i olika färger och klicka hem en schysst pyjamas som passar din stil redan idag. Hos Stayhard kan du också räkna med snabba leveranser. Med en schysst pyjamas kan du verkligen njuta av slappa sovmorgnar när du inte behöver gå till jobbet utan kan stanna hemma och göra vad du vill. Bekvämligheten är det viktigaste, men självklart ska du även när du slappar ensam hemma göra det med stil, klädd i en pyjamas som gör intryck. En pyjamas, eller bara ett par pyjamasbyxor, är någonting som är ett absolut krav i var mans garderob.