0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Valet av underkläder är individuellt och varierar från man till man, men det viktigaste är att du väljer kalsonger som är bekväma. Det du ska ha närmast kroppen ska få dig att känna dig fri att röra dig utan problem. För många är det boxerkalsonger som gör tricket. Detta par kalsonger herr är lite längre i modellen och kommer i både tajta och lösare varianter. Med ett par snygga boxerkalsonger som bas är du redo för dagen och har de grundläggande beståndsdelarna för att fortsätta bygga en fulländad outfit. Letar du efter kalsonger online är Stayhard rätt ställe för dig. I vårt sortiment hittar du boxerkalsonger från schyssta märken som Resteröds, Frank Dandy och Calvin Klein i alla möjliga olika färger och mönster. Se till att kalsonglådan är lika fräsch som resten av din garderob.

Herrkalsonger kommer idag i flera olika modeller och bland de allra populäraste hittar du boxerkalsonger. Dessa kallingar har blivit något av en tungviktare i branschen och ett val många tar på sig varje dag, eller åtminstone har som alternativ i underklädeslådan. Det mjuka materialet tillsammans med en stadig resår och de lite längre benen utgör en oslagbar kombination som de flesta män tycker är suveränt att ha nära kroppen. Få saker kan gå fel i din outfit om du börjar med ett par bekväma och snygga boxers. Vi erbjuder boxerkalsonger i klassisk modell, med enkla basfärger eller i mönster, ditt nya favoritpar finns på Stayhard. Det svåraste kommer vara att välja vilka av alla du tycker bäst om.

Kalsonger med hål eller tyg som blivit så urtvättat att det nästan är genomskinligt är ingen vacker syn varken för dig eller för andra som har den stora äran att få se dina underkläder. Steg ett för en fräsch stil är alltid att kalsongerna ska vara hela och rena, men det skadar inte heller med schyssta färger och mönster för att göra det hela lite roligare. Till en mer clean och proper look kan det dock vara snyggare med enfärgat. Att rensa i kalsonglådan med jämna mellanrum är ett måste, så se till att du har ett lager nya att byta till när det är dags att kassera de gamla. Hos oss på Stayhard hittar du ett stort utbud av olika typer av kalsonger. Boxerkalsongerna hör till de populäraste, och det är inte svårt att förstå varför. Schysst komfort i en snygg design kan helt enkelt inte bli fel, och eftersom kalsongerna finns i så många olika färger och utföranden finns det garanterat något för alla. Köp dina kalsonger hos oss från märken som Frank Dandy, Calvin Klein och Björn Borg. Du får alltid bra priser och snabba leveranser.