0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Strumpor och underkläder

Alla snygga outfits startar med en bekväm bas – kläderna som sitter närmast kroppen. Underkläder herr bör vara både bekväma och snygga – något som är enkelt att hitta, särskilt om du kommit så här långt. Här hittar du ett stort utbud av strumpor och underkläder online. Vi erbjuder flera av de snygga strumpor och underkläder män söker efter från märken som Björn Borg, Hugo Boss och Happy Socks. Köper du ett flerpack kan du få både mönstrade och enfärgade kalsonger. Samma sak gäller stumpor. Vill du liva upp din outfit satsar du på ett par mönstrade och vill du få till en enhetlig look är det enfärgade strumpor du ska satsa på. Håll dig fräsch och på topp med schyssta strumpor och underkläder från Stayhard.

Den viktigaste egenskapen hos herrunderkläder är att de är bekväma. I vårt sortiment hittar du kalsonger i form av boxers, briefs, shorts och string – i flera olika färger och från flera kända märken. Det finns med andra ord flera möjligheter att hitta det du känner dig mest bekväm i. Lösa och lediga shorts eller mer tajta och figurnära briefs? Här hittar du båda modellerna, plus mycket annat. När det kommer till underkläder herr online har du alla möjligheter att bygga upp en stabil bas för alla tillfällen. Fyll på ditt lager och säg hej då till slitna kallingar och tår som tittar fram ur strumporna.

Hur ofta rensar du bland dina underkläder? Strumpor med hål i, tunna och utslitna kalsonger eller underkläder som tappat form och färg efter allt för många tvättar är varken speciellt roligt eller snyggt att ha på sig. Hela och rena underkläder i snygg stil ger dig en fräsch känsla och kommer definitivt också att uppskattas av din partner eller eventuella beundrare. Se till att du alltid har ett lager med strumpor och kalsonger så att du kan rensa och byta ut efter hand. Det allra viktigaste när det gäller underkläder är förstås att de är bekväma att bära, men det ena behöver inte utesluta det andra. Hos oss på Stayhard hittar du massor av snygga underkläder. Tänk på att strumpor inte bara är för de kallare årstiderna utan även fyller en viktig funktion när det är varmt. Med ankelstrumpor eller andra lägre strumpor slipper du bli så svettig i skorna men får ändå den där somriga barfotalooken. Det är bekvämare och gör även att dina skor håller sig fräscha längre. Köp strumpor och andra underkläder hos oss, vi erbjuder alltid fria returer!