0

REA UPP TILL 70% HANDLA HÄR

Skjortor

Skjortor kan göra dig riktigt uppklädd, suveränt avslappnad och allt däremellan. Låt din agenda avgöra. Känner du för en flanelldag, denimhelg eller oxfordvecka?

En skjorta är ett måste i din garderob. Och helst fler än en. Skjortor passar lika bra för festligare tillfällen som när du vill vara lite extra snygg i vardagen. Du behöver absolut inte ha kostym och slips för att bära skjorta – den passar lika bra till ett par jeans eller chinos. Det är du själv som sätter tonen för hur elegant din outfit är beroende på vad du väljer att kombinera skjortan med.

Visar sida 1 av 4 Nästa
Jeansskjorta, flanellskjorta, vit skjorta, mönstrad skjorta eller kortärmad skjorta. Skjortor finns i en mängd olika varianter, färger, material och modeller, från de lite mer eleganta och klassiska skjortorna till skjortor som känns härligt avslappnade och passar perfekt för lite strandhäng eller en kväll i baren. Oavsett när och vilken skjorta du bär hjälper den dig att uppnå en mer stilfull look som alltid känns rätt. Hos Stayhard hittar du allt från de neutrala skjortorna som fungerar i de flesta situationer, till de mer vågade skjortorna som sticker ut mer i färger och mönster. Vad sägs till exempel om Levi's, Tiger of Sweden eller Tommy Hilfiger? Hitta dina favoriter i ett stort sortiment med herrskjortor för alla smaker och stilar. Vi ger dig alltid bra priser, fri frakt och snabba leveranser. Du får också 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova kläderna hemma i lugn och ro. Är du ny kund kan du dessutom utnyttja vårt nykundserbjudande som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp!