0

Jeansshorts

Jeansshorts är tidlösa och passar nästan alla trender, och är ett perfekt val till sommaren, på stranden, till grillfester och när det är som varmast ute. Kombinera dem med en T-shirt och ett par joggingskor för en lätt och ledig stil, eller med en jeansjacka för en lite tuffare look. Stayhard har snygga jeansshorts i flera stilar, allt från lite mer propra mörka till snyggt slitna och stentvättade.

Jeansshorts

Visar sida 1 av 1

Jeansshorts herr är någonting som alla män behöver i sin garderob. Med ett par jeansshorts fixar du lätt en ledig och avslappnad stil till sommaren, som dessutom ser cool ut. Jeansshorts passar alltid oavsett rådande trender.

Vad passar till jeansshorts? Många saker: med ett par ljusa stentvättade jeansshorts och ett linne eller en T-shirt fixar du den där avslappnade stilen som är perfekt för stranden. Eller så väljer du ett par snygga mörka jeansshorts och kombinerar dem med en skjorta och kanske en snygg jacka för de tillfällen när du vill klä upp dig lite.

Stayhard har jeansshorts till alla möjliga stilar, och dessutom så får du som ny kund 15 % rabatt när du gör ditt första köp hos oss. Dessutom ger vi alltid snabba leveranser, och gratis returer om du skulle ångra dig. Klassiska blå, snygga svarta eller lite annorlunda vita. Hela jeansshorts, eller med en snygg stentvättad slitning– hos Stayhard hittar du bådadera. Skaffa dina nya sommarstil hos oss och få gratis leverans!