0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

STREET STYLE DAYS - up to 30% off     SHOP NOW!

Jeansshorts

Du som är ute efter nya snygga jeansshorts har kommit helt rätt. Här har vi samlat alla våra kortare jeansfavoriter från välkända varumärken som Levi’s och William Baxter, och du hittar både långa och korta modeller i olika tvättar. Jeansen har använts i över hundra år och det är inte särskilt konstigt eftersom de både är hållbara och otroligt snygga. De går att styla i princip hur som helst och du kan välja mellan mörkare eller ljusare varianter, längre eller kortare och med eller utan slitningar. Under de varmare månaderna klär vi oss gärna i kortare modeller som vi matchar med snygga T-shirts, skjortor och linnen beroende på tillfälle. Hitta dina nya jeansfavoriter här på Stayhard och var redo inför sommaren.

Bland våra jeansshorts herr finner du många olika utföranden för alla olika kroppstyper och stilar. Det är helt klart en klassiker i sommargarderoben som inte lär avta i trendighet. För en avslappnad känsla kan du välja ett par upprullade jeansshorts i ljus tvätt och bära dem tillsammans med en snygg T-shirt eller linneskjorta. Är du ute efter en mer uppklädd stil fungerar ett par i mörk denim bra tillsammans med istoppad skjorta och kanske en fluga för extra elegant touch. Den sportiga looken får du till genom att kombinera dina shorts tillsammans med sneakers och T-shirt med tryck. Välj ut dina favoriter efter tillfälle och din personliga stil.

Jeansshorts herr är någonting som alla män behöver i sin garderob. Med ett par jeansshorts fixar du lätt en ledig och avslappnad stil till sommaren, som dessutom ser cool ut. Jeansshorts passar alltid oavsett rådande trender. Vad passar till jeansshorts? Många saker: med ett par ljusa stentvättade jeansshorts och ett linne eller en T-shirt fixar du den där avslappnade stilen som är perfekt för stranden. Eller så väljer du ett par snygga mörka jeansshorts och kombinerar dem med en skjorta och kanske en snygg jacka för de tillfällen när du vill klä upp dig lite. Stayhard har jeansshorts till alla möjliga stilar, och dessutom så får du som ny kund 15 % rabatt när du gör ditt första köp hos oss. Dessutom ger vi alltid snabba leveranser, och gratis returer om du skulle ångra dig. Klassiska blå, snygga svarta eller lite annorlunda vita. Hela jeansshorts, eller med en snygg stentvättad slitning– hos Stayhard hittar du bådadera. Skaffa dina nya sommarstil hos oss och få gratis leverans!