0

Chinosshorts

Shorts kanske inte är någonting som förknippas med stil och trender, men hos Stayhard kommer du att hitta många shorts som inte bara är bekväma under varma sommardagar, utan som dessutom ser snygga ut. Våra klassiska chinos shorts finns i flera olika färger – beige, blå, vita och flera andra – och det klassiska materialet gör att de passar till flera olika stilar när du vill vara snyggt och ledigt klädd under varma dagar.

 

Chinosshorts

Visar sida 1 av 1

Chinosshorts är någonting som är ett måste när solen skiner, det är riktigt varmt och vågorna plaskar. Kombinera dem med en schysst T-shirt, ett par grymma pilotbrillor och ett par sneakers eller sandaler så är du redo för sommaren. Chinos är ett klassiskt material som alltid är trendigt och även om den traditionella färgen är beige så behöver du inte begränsa dig.

Hos Stayhard hittar du chinosshorts i mängder med färger och mönster, alltid till bra pris med gratis leveranser och returer, som gör att de flesta kan hitta något som passar deras stil. Korta chinosshorts eller lite längre, vi har bådadera.

När du handlar hos Stayhard för första gången och köper sommarens chinosshorts så får du dessutom 15 % rabatt. För att utnyttja erbjudandet på bästa sätt så passa på att även köpa skor och T-shirts till rabatterat pris. Hos Stayhard får du bra kläder till låga priser, och dessutom snabba leveranser.